Στο ελβετικό θέρετρο Βαλέ βρήκε καταφύγιο ο Κριστιάν Καρεμπέ εγκαταλείποντας τη Γαλλία. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2005, επιθυμούσε να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του σε μία προσπάθεια να αφήσει πίσω του, το διαζύγιο με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Παράλληλα, έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει σκι σε καθημερινή βάση. Το Βαλέ θεωρείται φορολογικός παράδεισος, ωστόσο όπως αναφέρει ο ελβετικός Τύπος η απόφαση του Καρεμπέ να μεταναστεύσει στο ελβετικό καντόνι δεν σχετίζεται με αυτό το γεγονός.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία (1998) έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό του για την Ελβετία. Μάλιστα τη σεζόν 2004/05 αγωνίστηκε στη Σερβέτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ