Ο Στιβ Τζομπς ήθελε να κηρύξει «θερμοπυρηνικό πόλεμο» κατά του Android
Ο ιδρυτής της Apple θεωρούσε ότι το Android αντέγραφε τις λειτουργίες του iPhone και ήταν αποφασισμένος να κηρύξει «θερμοπυρηνικό πόλεμο» κατά της Google, ακόμα και μέχρι την «τελευταία του πνοή», αποκαλύπτει η πρώτη επίσημη βιογραφία του.
Ο ιδρυτής της Apple θεωρούσε ότι το Android αντέγραφε τις λειτουργίες του iPhone και ήταν αποφασισμένος να κηρύξει «θερμοπυρηνικό πόλεμο» κατά της Google, ακόμα και μέχρι την «τελευταία του πνοή», αποκαλύπτει η πρώτη επίσημη βιογραφία του.
Ο Στιβ Τζομπς, που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 56 ετών, είπε στον συγγραφέα της βιογραφίας Ουόλτερ Άισαακσον ότι θεωρούσε το λειτουργικό σύστημα της Google «προϊόν κλοπής».
«Θα προσφέρω μέχρι και την τελευταία μου πνοή αν χρειαστεί και θα ξοδέψω μέχρι και την τελευταία δεκάρα από τα 40 δισ. δολάρια που έχει η Apple στην τράπεζα, προκειμένου να διορθώσω αυτή την αδικία».
»Θα καταστρέψω το Android επειδή είναι κλεμμένο προϊόν. Είμαι διατεθειμένος να κηρύξω θερμοπυρηνικό πόλεμο» είπε σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε στον Άισαακσον.
Πράγματι, η Apple κατέθεσε αγωγές κατά της Google κατηγορώντας την για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της.
Η βιογραφία με τίτλο Steve Jobs, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα στα αμερικανικά βιβλιοπωλεία και βρίσκεται ήδη στη λίστα των μπεστ-σέλερ λόγω των προπαραγγελιών, αποκαλύπτει κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Τζομπς.
Όπως αναφέρει το Associated Press, το οποίο αγόρασε ένα από τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου, ο Τζομπς έπαψε να πιστεύει στο Θεό σε ηλικία 13 ετών, όταν είδε μια φωτογραφία με πεινασμένα παιδιά στο εξώφυλλο του περιοδικού Life.
O Τζομπς παραδέχεται ακόμα ότι καθυστέρησε να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση του αρχικού νευροενδοκρινή όγκου στο πάγκρεας. Στο μεσοδιάστημα προτίμησε να δοκιμάσει μια χορτοφαγική δίαιτα, υποβλήθηκε σε βελονισμό και άλλες εναλλακτικές θεραπείες που βρήκε online και επισκέφθηkε ακόμα και έναν θεραπευτή με ιδιαίτερες πνευματιστικές ικανότητες (psychic).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Προσφυγή κατά της αντιεμβολιαστικής πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ από 15 πολιτείες
- Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Ο Θρύλος ανήκει στο Champions League»
- Πέθανε ο «Lip King» του Botched που δαπάνησε 150.000 δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν
- Το ΠΑΣΟΚ ζητεί να ελεγχθεί ο ρόλος, οι επιλογές και οι προτεραιότητες του Υπερταμείου
- Συμφωνίες στην Ουάσιγκτον: Το αμερικανικό LNG αναδιατάσσει τον ενεργειακό χάρτη
- Νίκησαν χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA


