Τέλος από την Ίντερ ο Γκασπερίνι, αναλαμβάνει ο Ρανιέρι
Παρελθόν από την πάγκο της Ίντερ αποτελεί και επισήμως ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το... μάρμαρο για την πολύ κακή πορεία των Νερατζούρι στο ξεκίνημα του Καμπιονάτο και έτσι πήρε σάρκα και οστά η θέση του προέδρου Μάσιμο Μοράτι που τόνισε ότι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο 53χρονος τεχνικός.
Παρελθόν από την πάγκο της Ίντερ αποτελεί και επισήμως ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για την πολύ κακή πορεία των Νερατζούρι στο ξεκίνημα του Καμπιονάτο και έτσι πήρε σάρκα και οστά η θέση του προέδρου Μάσιμο Μοράτι που τόνισε ότι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο 53χρονος τεχνικός.
Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν η ήττα με 3-1 από τη νεοφώτιστη Ναβάρα που ακολούθησε την ήττα από την Παλέρμο και την ισοπαλία με τη Ρόμα.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο Κλαούντιο Ρανιέρι να φαντάζει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.
Ο πρώην προπονητής των Τσέλσι και Γιουβέντους βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «νερατζούρι»και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην Τετάρτη να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση της Ίντερ:
«Η Ίντερ ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Appiano Gentile, την προπόνηση της πρώτης ομάδας έκαναν οι Τζουζέπε Μπαρέζι και Ντανιέλε Μπερνατσάνι.
Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι για τος προσπάθειές του στην υλοποίηση των στόχων, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της για τη διακοπή της συνεργασίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμα ερωτήματα για τον θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος» – «Οργή για την ανεπάρκεια υποδομών»
- Υποκλοπές: το δημόσιο δεν θα έπρεπε να είχε στραφεί εναντίον αυτών των «ιδιωτών»;
- Η Σίντνεϊ Σουίνι έδειξε τις ικανότητες της με την μπάλα μετά το ματς της Σπόρτινγκ (pics, vid)
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας
