Τέλος από την Ίντερ ο Γκασπερίνι, αναλαμβάνει ο Ρανιέρι
Παρελθόν από την πάγκο της Ίντερ αποτελεί και επισήμως ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το... μάρμαρο για την πολύ κακή πορεία των Νερατζούρι στο ξεκίνημα του Καμπιονάτο και έτσι πήρε σάρκα και οστά η θέση του προέδρου Μάσιμο Μοράτι που τόνισε ότι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο 53χρονος τεχνικός.
Παρελθόν από την πάγκο της Ίντερ αποτελεί και επισήμως ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για την πολύ κακή πορεία των Νερατζούρι στο ξεκίνημα του Καμπιονάτο και έτσι πήρε σάρκα και οστά η θέση του προέδρου Μάσιμο Μοράτι που τόνισε ότι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο 53χρονος τεχνικός.
Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν η ήττα με 3-1 από τη νεοφώτιστη Ναβάρα που ακολούθησε την ήττα από την Παλέρμο και την ισοπαλία με τη Ρόμα.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο Κλαούντιο Ρανιέρι να φαντάζει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.
Ο πρώην προπονητής των Τσέλσι και Γιουβέντους βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «νερατζούρι»και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην Τετάρτη να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση της Ίντερ:
«Η Ίντερ ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Appiano Gentile, την προπόνηση της πρώτης ομάδας έκαναν οι Τζουζέπε Μπαρέζι και Ντανιέλε Μπερνατσάνι.
Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι για τος προσπάθειές του στην υλοποίηση των στόχων, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της για τη διακοπή της συνεργασίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας




