Αντίο Νταμπίζα στην ΑΕΛ με συγκίνηση και… αλήθειες
Το «αντίο» στη Λάρισα μετά από έξι χρόνια είπε την Τετάρτη ο Νίκος Νταμπίζας, με συνέντευξη Τύπου που παρχώρησε σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον κόσμο της ομάδας και η οποία πέρασε από πολλές και διαφορετικές φάσεις. «Μεγάλη μου τιμή που έγινα αρχηγός της ομάδας. Λυπάμαι αν κάποιες στιγμές στενοχώρησα τους οπαδούς».
Το «αντίο» στη Λάρισα μετά από έξι χρόνια είπε την Τετάρτη ο Νίκος Νταμπίζας, με συνέντευξη Τύπου που παρχώρησε σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον κόσμο της ομάδας και η οποία πέρασε από πολλές και διαφορετικές φάσεις.
«Εγώ δεν ήρθα στη Λάρισα για να κάνω φίλους. Ξέρω πως έκανα πράγματα που τους στενοχώρησαν, αλλά έκανα αυτά που ένιωθα. Λυπάμαι αν τους στενοχώρησα, αλλά, είπαμε, δεν έψαχνα για φίλους, αυτή η λέξη για μένα είναι ιερή» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ, αναφερόμενος στις στιγμές που έζησε με την ομάδα, υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του.
«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που ήμουν αρχηγός εκείνης της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Για μένα ήταν η κορυφαία στιγμή, συγκρινόμενη μόνο με την εθνική Ελλάδας και το EURO. Όταν όμως παίρνεις έναν τίτλο με μια επαρχιακή ομάδα, είναι διαφορετικό. Πιο έντονα βίωσα το Κύπελλο με την ΑΕΛ, αλλά το EURO δεν επαναλαμβάνεται».
Ο Νταμπίζας μίλησε ακόμη για το επεισόδιο που είχε με οπαδό της ΑΕΛ, λέγοντας: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Φωτάκη και τον αποδοκίμαζαν άσχημα. Ένιωσα πως ένας αδελφός μου κατηγορήθηκε άδικα και έπραξα αυθόρμητα».
Αναφέρθηκε ακόμη στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη: «Θα ήθελα να κάνω μια δημόσια παράκληση. Είναι σημαντικό να γίνει ένα παιχνίδι στη Λάρισα για τον Μπαχράμη».
Στο τέλος πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη προίκα της ΑΕΛ είναι τα πιτσιρίκια στο δρόμο που μεγαλώνουν σαν οπαδοί της. Πουθενά αλλού στην ελληνική περιφέρεια δεν συμβαίνει αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

