
Οι Ισπανοί στέλνουν τον Ορμπάιθ της Μπιλμπάο στον Ολυμπιακό
Τον Πάμπλο Ορμπάιθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο παρουσιάζουν ως πρώτο στόχο του Ολυμπιακού ισπανικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι ο αμυντικός μέσος των Βάσκων έχει προταθεί από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ που είναι μάνατζερ και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα στο δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» αναφέρεται ότι ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει τον παίκτη από τη κοινή θητεία τους στην Αθλέτικ. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο 32χρονος μέσος θα αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Μοϊσές Ουρτάδο και ότι στο Λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει να κινούν τις διαδικασίες για την απόκτησή του.
Τον Πάμπλο Ορμπάιθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο παρουσιάζουν ως πρώτο στόχο του Ολυμπιακού ισπανικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι ο αμυντικός μέσος των Βάσκων έχει προταθεί από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ που είναι μάνατζερ και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα στο δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» αναφέρεται ότι ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει τον παίκτη από τη κοινή θητεία τους στην Αθλέτικ.
Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο 32χρονος μέσος θα αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Μοϊσές Ουρτάδο και ότι στο Λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει να κινούν τις διαδικασίες για την απόκτησή του.
Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος πριν λίγους μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2012, έχει απουσιάσει από τα δύο σημαντικότερα φιλικά προετοιμασίας της Μπιλμπάο κόντρα σε Κατάνια και σε Τότεναμ, λόγω τραυματισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ΒΗΜΑ έρχεται αυτή την Κυριακή με ένα συλλεκτικό τόμο για τον Ελληνικό Εμφύλιο
- «Έφυγε» ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
- Marfin: 16 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια για τα θύματα
- Η Βουλή υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – Το bigbang, η Realpolitik και η ειρήνη
- Met Gala: Τα social media «σταυρώνουν» τον Χιου Τζάκμαν
- Βραβείο Πούλιτζερ στο Reuters για τα ρεπορτάζ που ξεμπρόστιασαν τη Meta



