
Ο Ηρακλής περιμένει νέα από CAS και Πρωτοδικείο
Φάκελο αποτελούμενο από 1400 σελίδες κατέθεσε ο Ηρακλής στο Αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Εν τω μεταξύ την Τρίτη 9/08 θα οριστεί η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μέσω του πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα μετέχουν πέντε άτομα.
Φάκελο αποτελούμενο από 1400 σελίδες κατέθεσε ο Ηρακλής στο Αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Αντίγραφο που φακέλου έχει κατατεθεί και στην ΟΥΕΦΑ, με τον Ηρακλή να ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας.
Εν τω μεταξύ την Τρίτη 9/08 θα οριστεί η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μέσω του πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα μετέχουν πέντε άτομα. Πρόεδρος θα είναι ο Ανδρέας Παντελή, που θα έχει δυο συνεργάτες, ενώ ακόμη δυο πρόσωπα για τον «Γηραιό» θα είναι οι Θεόφιλος Πατέλης και Δημήτρης Μαργαρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




