Ο Σλούκας νίκησε στον πόντο τον Καλάθη
Ο Κώστας Σλούκας πήρε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τον «πολυτιμότερο νέο παίκτη, γεννηθέντα έως το 1989» της Α1 μπάσκετ των ανδρών για τη σεζόν 2010-11. Ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος αξιοποίησε στον Άρη τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, επικράτησε του Νικ Καλάθη στο... νήμα, καθώς συγκέντρωσε 34 ψήφους έναντι 33 του διεθνούς γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Ο Κώστας Σλούκας πήρε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τον «πολυτιμότερο νέο παίκτη, γεννηθέντα έως το 1989» της Α1 μπάσκετ των ανδρών για τη σεζόν 2010-11. Ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος αξιοποίησε στον Άρη τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, επικράτησε του Νικ Καλάθη στο… νήμα, καθώς συγκέντρωσε 34 ψήφους έναντι 33 του διεθνούς γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Περιστερίου (με 30 βαθμούς) και ακολούθησαν οι Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός) με 17 βαθμούς, Μανώλης Κουκουλάς (Ηλυσιακός) με 14, Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος) με 5, Νίκος Παππάς (Κολοσσός) με 5, Λίνος Χρυσικόπουλος (Αρης), με 4, Μιχάλης Γιαννακίδης (ΠΑΟΚ) με 4 και Λευτέρης Μποχωρίδης (Αρης) με 4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
