Το όνομα του Χοσέ Βέρδου Νίκολας, γνωστού και ως Τότσε, απασχολεί, την ΑΕΚ που σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει πρόταση στην Καρταγένα, ομάδα της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας και περιμένει την απαντηση του 28άχρονου επιθετικού. Ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ατλέτικο, τη Νουμάνθια, την Έρκουλες, τη Βαγιαδολίδ και την Αλμπαθέτε.

Εάν το ρεπορτάζ από την Ισπανία είναι έγκυρο, τότε, η Ένωση έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο 2+1 χρόνων με κλιμακωτές ετήσιες αποδοχές που ξεκινούν από τα 400.000 ευρώ. Για τον Τότσε υπάρχει θετική εισήγηση τόσο από τον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ, όσο και από τον τεχνικό διευθυντή, Άρναρ Γκρέταρσον.

Διαφορά με Δέλλα

Στο μεταξύ, η οικονομική διαφορά που εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τραϊανό Δέλλα συνεχίζει να προκαλεί «πονοκεφάλους», την ώρα που ξαφνικά άρχισαν να ξεπηδούν προτάσεις από τα Ηνωμένα Αραβικα Εμιράτα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Αλ Ουάσλ και Αλ Νασρ που φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Μάκος: «Πρωτάθλημα μέχρι τέλους»

Τα όνειρά του για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, αποκάλυψε, ο Γρηγόρης Μάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «woop». Ο Έλληνας μέσος ευχήθηκε να μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ για την κατάκτηση ενός τίτλου:

«Ήταν μια χρονιά που με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω την περσινή μου κακή σεζόν. Σίγουρα το να έχεις ένα τίτλο είναι πάρα πολύ σημαντικό για την καριέρα σου, αλλά και για την ομάδα. Δεν θέλω να πω αν ήταν και η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, γιατί πιστεύω ότι έχω κάνει κι άλλες καλές με τον Πανιώνιο, αλλά με την ΑΕΚ ήταν σίγουρα καλύτερη από την περσινή».

– Πιστεύεις ότι η βελτίωση που παρουσίασες οφείλεται καθαρά στην προσωπική δουλειά ή και στο γεγονός ότι συνεργάστηκες με έναν πολύ έμπειρο προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ;
«Νομίζω ότι η παρουσία μου άλλαξε από την προετοιμασία, όταν ακόμα ήταν προπονητής ο κ. Μπάγεβιτς. Από ‘κει και πέρα, σίγουρα η άφιξη ενός προπονητή σαν τον κ. Χιμένεθ βοήθησε και εμένα και την ομάδα και όλα τα παιδιά θέλω να πιστεύω. Προσωπικά, όμως, θεωρώ ότι ξεκίνησα αρκετά καλά από την αρχή της προετοιμασίας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, γιατί ήταν κάτι που είχα δηλώσει από την αρχή ότι θέλω να κάνω φέτος -ήταν ο πρώτος μου στόχος».

– Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν και μία υπόσχεση για όσους σε θαυμάζουν;
«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι στόχοι της εννοείται ότι είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, κι από εκεί και πέρα είναι και η Ευρώπη. Θέλω φέτος να είμαστε μέχρι το τέλος μέσα στο κόλπο του πρωταθλήματος, γιατί όχι να μην κερδίσουμε και το Κύπελλο ξανά. Πάνω απ’ όλα, όμως, θέλω να είμαστε καλά, γιατί χωρίς υγεία δεν γίνεται τίποτα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ