
Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Λ.Αλεξάνδρας
Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο γνωστό «δωματιάκι» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Υλικές ζημίες στον σύνδεσμο και σε τρία αυτοκίνητα έξω από αυτόν και μικρές συμπλοκές ανάμεσα στους πέντε οπαδούς της Ένωσης που βρίσκονταν εκεί και στους 100 αγνώστους που εμφανίστηκαν με κράνη. Πληροφορίες για έναν τραυματία.
Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο γνωστό «δωματιάκι» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Υλικές ζημίες στον σύνδεσμο και σε τρία αυτοκίνητα έξω από αυτόν και μικρές συμπλοκές ανάμεσα σε πέντε οπαδούς της Ένωσης που βρίσκονταν εκεί και στους 100 αγνώστους που εμφανίστηκαν με κράνη.
Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, με εννέα άντρες της και τρία πυροσβεστικά οχήματα να σβήνουν την μικρής έκτασης φωτιά που υπήρχε.
Η επίθεση κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από ρίψη μολότοφ, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο χώρο για να εξετάσουν το πώς και ποιοι προκάλεσαν την επίθεση. Η ώρα της επίθεσης υπολογίζεται ότι είναι περίπου στις 19:30.
Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για έναν τραυματία ο οποίος μαχαιρώθηκε…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League



