Ιδιαίτερο και σημαντικό χαρακτηρίζει ο Ομπράντοβιτς το ματς με τον Άρη
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Αρη (18/3), τονίζοντας την ιδιαιτερότητα και τις δυσκολίες του αγώνα. Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη «μονομαχία» με την Μπαρτσελόνα, για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ταμβάκος Γιάννης
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Αρη (18/3), τονίζοντας την ιδιαιτερότητα και τις δυσκολίες του αγώνα.
Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη «μονομαχία» με την Μπαρτσελόνα, για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
«Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και ιδιαίτερο. Αφενός γιατί πριν από λίγο καιρό είχαμε αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο και είχαμε ηττηθεί για το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφετέρου γιατί προηγείται της σειράς των αγώνων απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα δύσκολο, απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία επιπλέον έχει αλλάξει προπονητή, αλλά και κάποια πρόσωπα στο ρόστερ της. Είναι στοιχεία που πάντα δίνουν ένα έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης», τόνισε ο Ομπράντοβιτς.
Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε:
«Αντιμετωπίζουμε τον Άρη και όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Η ήττα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι κάτι που δεν έχουμε ξεχάσει και μας βοηθά να παρουσιαστούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση.
Ο αγώνας έχει σημασία για εμάς και βαθμολογικά για το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ, αλλά και ενόψει της συνέχειας, καθώς είναι ο τελευταίος που θα δώσουμε πριν την έναρξη των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ και να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος του αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα

