
Αμφίβολος ο Παπαλουκάς με ΑΕΚ
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολευκών» και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολευκών» και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» δεν είναι δύσκολο και η λογική λέει πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα ρισκάρει με τον Έλληνα πλέι μέικερ αφήνοντας τον εκτός αποστολής.
Αν, όμως, ο 33χρονος πλέι μέικερ δεν αισθανθεί ενοχλήσεις πριν το ματς, τότε θα συμπεριληφθεί στην 12αδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Τα έργα του 1 εκ. ευρώ που αλλάζουν το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά




