
«Η ομάδα μπορεί στα δύσκολα» λένε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου την Τετάρτη, που έφερε αντίπαλο στον ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης. «Ο φετινός ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω το ίδιο να γίνει και τώρα και να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό» είπε μεταξύ άλλων.
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου την Τετάρτη, που έφερε αντίπαλο στον ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης.
«Είναι κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπες δυο μεγάλες ομάδες. Ο φετινός ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω το ίδιο να γίνει και τώρα και να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό, για να δούμε στη συνέχεια αν θα έχουμε απέναντι μας τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103fm» και συμπλήρωσε λέγοντας:
«Ίσως είναι καλό για την ομάδα το αποτέλεσμα, θα έχουμε μεγαλύτερη συσπείρωση, πάθος. Έχει αποδείξει φέτος ο ΠΑΟΚ ότι στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Μακάρι όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει και να έχει ανταποκριθεί καλά σε όλα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- «Εαρινή Φρυνίχου Unplugged»: Μουσικό φεστιβάλ στο Θέατρο Τέχνης
- Όταν μια κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε νομιμοποίηση, το μόνο που απομένει είναι αντιθεσμικά παιχνίδια
- Γαλλία: Το μεγαλύτερο γυμνιστικό θέρετρο του κόσμου «πνίγηκε» από swingers
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;



