Τέλος στα σενάρια για Παναθηναϊκό έβαλε ο Ζήσης
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
«Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα ορισμένων άρθρων στην Ελλάδα. Κάθε λίγο και λιγάκι οι εφημερίδες στη χώρα μου ξεκινούν τέτοια πράγματα.
»Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Σιένα και ομολογώ ότι είμαι καλά εδώ», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά ήξερα ότι μπορούσα να βελτιωθώ. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η χρονιά δύσκολη και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

