
Τέλος στα σενάρια για Παναθηναϊκό έβαλε ο Ζήσης
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
«Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα ορισμένων άρθρων στην Ελλάδα. Κάθε λίγο και λιγάκι οι εφημερίδες στη χώρα μου ξεκινούν τέτοια πράγματα.
»Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Σιένα και ομολογώ ότι είμαι καλά εδώ», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά ήξερα ότι μπορούσα να βελτιωθώ. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η χρονιά δύσκολη και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια



