
«Στον ψυχίατρο Κρόιφ και Γκουαρντιόλα» λέει ο ατζέντης του Ιμπραΐμοβιτς
Αλλη μία επίθεση στον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και στον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, λέγοντας ότι οι δύο άντρες θα έπρεπε να πάνε σε ψυχιατρείο!
Ο Ραϊόλα ασκούσε συνεχώς κριτική στον προπονητή της Μπαρτσελόνα για τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έδινε στον πελάτη του όταν ήταν στο «Καμπ Νου», λέγοντας και τότε ότι χρειάζεται ψυχίατρο, αλλά τώρα το πήγε ακόμα παραπέρα!
«Ο Κρόιφ και ο Γκουαρντιόλα πρέπει να πάνε μαζί σε ψυχιατρείο, να το βουλώσουν και να κάτσουν να παίξουν χαρτιά», φέρεται να δήλωσε ο Ραϊόλα, σύμφωνα με τη Marca.
Τα σχόλια του μάνατζερ ήρθαν λίγες μόλις μέρες μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε ο Ιμπραΐμοβιτς στον Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής, λέγοντας ότι ο προπονητής των μπλαουγκράνα «πιστεύει ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο» και ότι μιμείται τον… Μαχάτμα Γκάντι!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Global Sumud Flotilla: 430 μέλη του οδηγούνται στο Ισραήλ μετά την απαγωγή τους από τις IDF
- Περισσότερες από 356 κλήσεις για οσμή αερίου – Από τους ελέγχους της Enaon EDA δεν διαπιστώθηκε διαρροή
- Ξύλινα παιχνίδια: Η πιο νοσταλγική επιστροφή στην παιδική απλότητα
- Αγορά εξοχικού: όλα όσα πρέπει να προσέξετε
- Κίνα: 22 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές
- «O Λαπόρτα προσπαθεί να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα τον Πασκουάλ»




