Ο Μικρός Αναγνώστης αφηγείται ιστορίες…
Αυτή την εβδμάδα ο Στράτος Σωπύλης μας ταξιδεύει στον μαγικό «Κόσμο του πουθενά» της Γιολάντας Πατεράκη (εκδόσεις Ψυχογιός)
Σημειώστε τα επόμενα ραντεβού
15 Νοεμβρίου: ο Αστέριος Πελτέκης μας πάει μια βόλτα στην πορεία του Πολυτεχνείου (με αφορμή την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου) μαζί με «Τα αδέσποτα» της Σοφίας Ζαραμπούκα (εκδόσεις Μεταίχμιο).
22 Νοεμβρίου: η Αλεξάνδρα Αϊδίνη μας μεταδίδει αντιπολεμικά μηνύματα μέσα από την ιστορία «Παιχνίδια και ψιλικά» του Νικόλα Ανδρικόπουλου (Εκδόσεις Λιβάνη).
29 Νοεμβρίου: ο Νίκος Κουρής μας αφηγείται μια διασκεδαστική ιστορία έρωτα ανάμεσα στην «Πουπού και την Καρλότα» του Ευγένιου Τιβιζά (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα).
Τον Δεκέμβριο θα ακούσουμε τη Μαρία Ναυπλιώτου σε ένα τρυφερό παραμύθι και την Μελίνα Αποστολίδου να μας διαβάζει τα δικαιώματα μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Διεθνούς Αμνηστίας (10 Δεκεμβρίου).
Θα ακολουθήσει, εν όψει των Χριστουγέννων, ένα πλούσιο αφιέρωμα στους χριστουγεννιάτικους μύθους και τις παραδόσεις μας.
- Μπενίτεθ: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή για ένα πρότζεκτ που θέλει χρόνο»
- Η γαλλική κυβέρνηση επιβιώνει ψηφισμάτων μομφής για τη συμφωνία Mercosur
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»
- Και η Καλιφόρνια κινείται νομικά κατά του Grok για τις deepfake γυμνές φωτογραφίες γυναικών
- Σύλλογος Τεμπών: Αποδεκτή η παραίτηση Καρυστιανού – Δρομολογούνται σύντομα εξελίξεις
- Χιμένεθ: «Χάσαμε από δύο εντελώς παράλογα πέναλτι, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς»

