
Ο Μπόγιτς στο στόχαστρο του Αμαρουσίου
Το Μαρούσι βρίσκεται κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν θα διαμορφώσει σε μικρό χρονικό διάστημα το ρόστερ του. Ο Αλεξάντερ Μπόγιτς είναι ο παίκτης που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας των βορείων προαστίων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Το Μαρούσι βρίσκεται κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν θα διαμορφώσει σε μικρό χρονικό διάστημα το ρόστερ του. Ο Αλεξάντερ Μπόγιτς είναι ο παίκτης που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας των βορείων προαστίων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Ο ύψους 2.07μ. σέντερ είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ Κύπρου, όμως προέκυψε διαφορά στο οικονομικό και ήδη προβάρει τα κίτρινα. Την ίδια ώρα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά το Μαρούσι.
Πρώτη για Κογιαντίνοβιτς
Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποιήσει ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να έρθουν εντός των επόμενων ημερών οι Χουέρτας και Μπέλτσερ.
Βοηθός ο Λινοξυλάκης
Βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι ο Νίκος Λινοξυλάκης. Ο πολλά υποσχόμενος τεχνικός συνεργαζόταν πέρυσι με τον Μηνά Γκέκο στην ΑΕΚ, δείχνοντας πως μπορεί να αντεπεξέλθει υπό δύσκολες συνθήκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μεγάλη Εικόνα: Τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας στο «μικροσκόπιο»
- Ο ΟΦΗ άλλαξε το σήμα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (pic)
- «Ούτε ξέραμε αν ήταν ΑμεΑ» – Τι απαντά η πλευρά του 25χρονου για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ


