«Εξάσφαιρη» η Ζενίτ απέναντι στη Σατούρν…
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ, που πέτυχε χατ-τρικ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης συνέτριψε 6-1 στο «Πετρόφσκι» τη Σατούρν και πιστοποίησε την πολύ καλή φόρμα της, πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί στο ίδιο γήπεδο την ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League.
Η πρωτοπόρος του ρωσικού πρωταθλήματος «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τρεις φορές με τους Κερζάκοφ (25′), Ντάνι με πέναλτι (32′) και Λάζοβιτς (34′).
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 44′ με τον Κιριτσένκο για να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ του Κερζάκοφ, στο 46′ και στο 54′, και ένα του Ροζίνα στο 83′ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Ζενίτ παραμένει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 50 βαθμούς σε 20 αγώνες.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρέταξε τους: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Μπρούνο Αλβες, Χούμποτσαν, Λόμπερτς, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ (46′ Φαϊζούλιν), Μπίστροφ, Ντάνι (75′ Φερνάντο Μέιρα), Κερζάκοφ (64′ Ροζίνα), Λάζοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ