Αναβολή συναυλιών των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα
Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Πλαζ του Ε.Ο.Τ. στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 στο Παλιό Αεροδρόμιο στην Καβάλα. Αιτία η έλλειψη καυσίμων.
Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Πλαζ του Ε.Ο.Τ. στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 στο Παλιό Αεροδρόμιο στην Καβάλα.
Σύμφωνα με την εταιρεία Big Star Promotion, η δυσμενής κατάσταση λόγω έλλειψης καυσίμων, καθιστά αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού των καλλιτεχνών για τη πραγματοποίηση της παραπάνω προγραμματισμένης εμφάνισης.
Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή του αντιτίμου, από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε







