Τρεις συναυλίες στο οικολογικό φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Με τρεις συναυλίες των Στ.Ξαρχάκου, Έλλης Πασπαλά, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Έλενας Παπαρίζου και των Onirama, ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το οικολογικό «Earth,
Wind & Music Festival», που πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία.
Με τρεις συναυλίες των Στ.Ξαρχάκου, Έλλης Πασπαλά, Χάρη και Πάνου
Κατσιμίχα, Έλενας Παπαρίζου και των Onirama, ολοκληρώνεται αυτό το
Σαββατοκύριακο το οικολογικό «Earth,
Wind & Music Festival», που πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία.
Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, με στόχο να αφυπνίσει την περιβαλλοντολογική συνείδηση του καθενός από εμάς μέσα από την τέχνη και τη μουσική, αλλά και να ενισχύσει -ή ακόμα και να δημιουργήσει- την αίσθηση της ατομικής μας ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο του οποίου είμαστε μέρος.
Η επιλογή της τοποθεσίας για το φεστιβάλ αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η Αρχαία Ολυμπία, ένας τόπος με πλούσια ιστορία και πολιτισμική αξία, υπέστη τεράστια καταστροφή από τη φωτιά που ξέσπασε στην Ηλεία το 2007.
Έτσι το φεστιβάλ επιχειρεί να στρέψει το βλέμμα του κόσμου στον ιστορικό αυτό τόπο, προβάλλοντας σε κάθε γωνιά της πόλης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του μέσα από ποικίλες οικολογικές –μουσικές και μη– δράσεις.
Κύριο ρόλο στο φεστιβάλ έχουν οι τρεις οικολογικές συναυλίες που θα διεξαχθούν με χρήση εξοπλισμού που λειτουργεί χωρίς την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Οι συναυλίες θα γίνουν στο Θέατρο Ολυμπία.
Πρόγραμμα συναυλιών
15/7: Σταύρος Ξαρχάκος, Έλλη Πασπαλά
16/7: Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας
18/7: Έλενα Παπαρίζου, ONIRAMA
Οι συναυλίες ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων στο www.tickethour.com και στο 210.8108228.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός




