Προτάθηκε ο Σενεγαλέζος Καϊτά στην ΑΕΚ
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο, όσο η υπόθεση του Σενεγαλέζου άσου της Πόρτσμουθ δεν κλείνει, τόσο από πλευράς «Ενωσης» εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Μια εξ αυτών είναι και του Σάνι Καϊτά.
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο, όσο η υπόθεση του Σενεγαλέζου άσου της Πόρτσμουθ δεν κλείνει, τόσο από πλευράς Ενωσης εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Μια εξ αυτών είναι και του Σάνι Καϊτά.
Ο διεθνής Νιγηριανός άσος, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής (έπαιξε κόντρα στην Αργεντική και την Πέμπτη θα παίξει κόντρα στην Εθνική μας), είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του για το Μουντιάλ και ανήκει στην Μονακό, με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ωστόσο, την περασμένη περίοδο και από τα μέσα της, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ρωσική Αλάνια Βλαντικαβκάζ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στους Μονεγάσκους.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να γνωρίζει για την εν λόγω περίπτωση, όμως στην Ενωση δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με το συγκεκριμένο θέμα, αφού ακόμα βρίσκονται σε αναμονή για τον Ντιόπ, καθώς παραμένει η πρώτη επιλογή.
Αναφορικά με την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (18/6) θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα, με τους μάνατζερ που εμπλέκονται στη μεταγραφή του αργεντίνου να αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η επίσημη πρόταση ύψους 3,2 εκατ. από την Ανζχί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πώς η ΑΕΚ έβαλε… τρικλοποδιά στην Ελλάδα για τη 10η θέση στο UEFA Ranking!
- Διαδηλώσεις στη Βρετανία για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των data center
- Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Κατατέθηκε επίσημα η αίτηση για παράρτημα στην Αθήνα
- «Οι Αθώοι»: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Άννα Βίσση: Oι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αίγυπτο
- Αιγάλεω: Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του φορτηγού που σάρωσε Ι.Χ. και τραυμάτισε τρεις
