
Ο ανέτοιμος Αμανατίδης έθεσε εαυτόν εκτός Μουντιάλ
Χωρίς τον Γιάννη Αμανατίδη θα ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στην Νότια Αφρική, ενόψει του Μουντιάλ 2010. Όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID, ο διεθνής επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί γόνατο, έθεσε εαυτόν εκτός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης με την παρακάτω δήλωση: «Διέγραψα το Μουντιάλ. Είναι απόφαση μου και είναι οριστική».
Χωρίς τον Γιάννη Αμανατίδη θα ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στην Νότια Αφρική, ενόψει του Μουντιάλ 2010, που θα αρχίσει στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου.
Όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID, ο διεθνής επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί γόνατο, έθεσε εαυτόν εκτός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
«Διέγραψα το Μουντιάλ. Είναι απόφαση μου και είναι οριστική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Ελληνας άσος που έχασε σχεδόν όλη την περίοδο στην Bundesliga και πρόσθεσε:
«Σε έξι εβδομάδες δεν θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Σίγουρα μία συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι πολύ σημαντική για το βιογραφικό μου, όμως τι θα κέρδιζα εάν έπαιζα για πέντε ή δέκα λεπτά σε κάθε αγώνα;
» Είναι καλύτερο να αφήσω την θέση μου σε έναν παίκτη που βρίσκεται σε πλήρη φόρμα και που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Τουλάχιστον 14 νεκροί στον Λίβανο από ισραηλινές επιθέσεις
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο
- Δίκη Τέμπη: Ανοίγει ξανά η αυλαία της δίκης στη Λάρισα – Το ελληνικό δημόσιο εξηγεί την απόφαση για παράταση υποστήριξης της κατηγορίας
- Το ναυάγιο της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η Αριστεία και άλλα τέσσερα «Α»





