«ΟPA» θα πει η Ελλάδα στο 55ο διαγωνισμό της Eurovision
Το τραγούδι ΟPA με ερμηνευτές τους Γ.Αλκαίο & Friends θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα γίνει τον Μάιο στη Νορβηγία. Η επιλογή του τραγουδιού έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΡΤ με παρουσιάστριες την Ρίκα Βαγιάννη και την Τζένη Μπαλατσινού.
2
Το τραγούδι ΟPA με ερμηνευτές τους Γ.Αλκαίο & Friends θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision.
Τους στίχους έγραψαν οι Γιάννης Αντωνίου – Friends, ενώ τη μουσική ο Γιώργος Αλκαίος.
Η επιλογή του τραγουδιού έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΡΤ με παρουσιάστριες την Ρίκα Βαγιάννη και την Τζένη Μπαλατσινού.
Η επιλογή έγινε με ψηφοφορία κριτικής επιτροπής (50%) και κοινού (50%).
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Όσλο. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 25 και 27 Μαΐου, ενώ η βραδιά του μεγάλου τελικού θα γίνει στις 29 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»



