
Κατασχέθηκαν μπισκότα γεμιστά με… κοκαΐνη στην Κολομβία
Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ανακάλυψαν μπισκότα γεμιστά με κοκαΐνη, τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν από την Κολομβία στην Ισπανία. Συνολικά πέντε κιλά ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε 10 πακέτα μπισκότα, από τα οποία είχε αφαιρεθεί η κρέμα και είχε αντικατασταθεί με συμπιεσμένη κοκαΐνη.
2
Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ανακάλυψαν μπισκότα γεμιστά με κοκαΐνη, τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν στη Βαρκελώνη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Κολομβίας.
Συνολικά πέντε κιλά ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε 10 πακέτα μπισκότα, ανέφερε η Δίωξη Ναρκωτικών σε ανακοινωθέν της.
«Η κρέμα είχε αφαιρεθεί από τα μπισκότα και είχε αντικατασταθεί με συμπιεσμένη κοκαΐνη που είχε τύχει επεξεργασίας με χλωρίνη, ώστε να μην εντοπιστεί από τις μονάδες καταπολέμησης του λαθρεμπορίου ναρκωτικών», αναφέρει η Δίωξη.
Η Κολομβία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός κοκαΐνης παγκοσμίως, ενώ η Ισπανία είναι ένας από τους βασικότερους προορισμούς των ναρκωτικών που οδεύουν προς διανομή στην ευρωπαϊκή αγορά. Στην Ισπανία καταλήγουν τεράστια φορτία με κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική και χασίς από το Βόρεια Αφρική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μεγάλοι εκδότες εναντίον Meta για τα δεδομένα που εκπαίδευσαν την τεχνητή νοημοσύνη
- Αμοιβές: Κυρώσεις σε επιχειρήσεις που εμφανίζουν μισθολογική απόκλιση άνω του 5% μεταξύ των δύο φύλων
- Πινακίδες: Χαμός με τα νέα Ι.Χ. – Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα παραλάβουν λόγω έλλειψης… τσίγκου
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης



