Με την πλάτη στον τοίχο και τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Λάρισα στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (14:30), ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Ζίκο, όπως κι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μήτρογλου. Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε υπό τις οδηγίες του Βραζιλιάνου τεχνικού, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Με την πλάτη στον τοίχο και τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Λάρισα στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (14:30), ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Ζίκο, όπως κι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μήτρογλου.
Μπορεί ο βραζιλιάνος τεχνικός να είναι με το… ένα πόδι εκτός Ρέντη, αλλά η προπόνηση του Σαββάτου (14:30) πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του. Κατά πως φαίνεται, ο Ζίκο θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό στο ματς με τους «βυσσινί», χωρίς όμως να αποκλείουμε πως θα υπάρχουν εξελίξεις ακόμα και το Σάββατο.
Το δεύτερο μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Μήτρογλου, που εξακολουθεί να πονάει στην δεξιά ποδοκνημική και για αυτό έμεινε πάλι εκτός προπόνησης. Ο έλληνας διεθνής που θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας, παραμένει στους παίκτες που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα θα αποφασιστεί την Κυριακή και αφού δοκιμάσει το πόδι του.
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τελικά, την θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Ντιόγκο. Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ και Ζεβλάκοφ στα στόπερ, τον Γκαλίτσιο δεξιά και τον Ραούλ Μπράβο αριστέρα. Μαρέσκα και Τοροσίδης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γκαλέτι με τον Λεονάρντο στις πτέρυγες και τον Οσκαρ πίσω από τον επιθετικό.
Σε ότι αφορά τον Ντουντού, που είναι εκτός αποστολής (όπως κι ο Αβραάμ που είναι τιμωρημένος αλλά και οι Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Λούα Λούα) συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Στην αποστολή εκτός του Μήτρογλου έχουν συμπεριληφθεί ακόμα 18 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.