
Την Τετάρτη το ραντεβού του Κόκκαλη με τον Κετσπάγια
Η αναμενόμενη επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αποφάσισε να συναντηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Την Παρασκευή, εξάλλου, ο Σ. Κόκκαλης θα τοποθετηθεί δημόσια στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.
- Χαμηλοί τόνοι από Κετσπάγια
89
Η αναμενόμενη επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τρίτηάλλαξε τελικά και χρόνο και μέρος, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην πάει στου Ρέντη, αλλά παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλου θα συναντηθεί το μεσημέρι της Τετάρτηςστα γραφεία με τον Γεωργιανό τεχνικό.
Ο Κόκκαλης λοιπόν αποφάσισε τελικά να τα πει με τον Κετσπάγια για τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια αλλά και εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου στην ομάδα σε… ουδέτερο έδαφος παρουσία και του Χρυσικόπουλου, χωρίς πάντως να αποκλείεται και μια επίσκεψη στου Ρέντη για να έχει συνάντηση και με τους παίκτες.
Παράλληλα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται την Παρασκευή (12:00) και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, παρόντος Κόκκαλη, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αναφερθεί σε όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέος εφιάλτης για 1.700 επιβαίνοντες σε κρουαζιερόπλοιο – Τι συνέβη στο «Ambition»
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας
- Λαζόπουλος για Άδωνι Γεωργιάδη: «Πολύ κουραστικό να γλείφεις όλη μέρα είναι – Σε παρακαλώ να μου στείλεις μήνυση»
- Χάντμπολ: Έλαμψε η Εθνική, νίκησε με ανατροπή (29-27) την Ολλανδία
- Βρετανία: Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης Στάρμερ και Στρίτινγκ για την ηγεσία των Εργατικών
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά την 5η αγωνιστική (pic)

