
Φιλικό ανθρωπιάς ανάμεσα στη Μίλαν και στη Ρεάλ Μαδρίτης
Οι παλαίμαχοι της Μίλαν επικράτησαν με 2-0 των αντίστοιχων της Ρεάλ Μαδρίτης, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (7/9), προς τιμήν του Στέφανο Μποργκονόβο. Τα γκολ για τους μιλανέζους πέτυχαν οι Μάρκο Σιμόνε και Ντιέγκο Φουζέρ.
89
Οι παλαίμαχοι της Μίλαν επικράτησαν με 2-0 των αντίστοιχων της Ρεάλ Μαδρίτης, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, προς τιμήν του Στέφανο Μποργκονόβο. Τα γκολ για τους μιλανέζους πέτυχαν οι Μάρκο Σιμόνε και Ντιέγκο Φουζέρ.
Το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς ήταν για τον ίδιο τον Μποργκονόβο, όταν παρουσιάστηκε στο κοινό, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν και της Φιορεντίνα ξέσπασε σε κλάματα, όταν οι φίλαθλοι στο γήπεδο φώναζαν το όνομα του και τον χειροκρότησαν.
Ο Μποργκονόβο, ο οποίος γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1964, μέτρησε 13 συμμετοχές με την φανέλα της Μίλαν στα τέλη της δεκαετίας του 80, ενώ με την Φιορεντίνα αγωνίστηκε 67 φορές, πετυχαίνοντας 18 γκολ.
Μίλαν: Αντσελότι, Ρ. Μπάτζιο, Μπαρέζι, Μπόμπαν, Καρμπόνε, Κολόμπο, Κοστακούρτα, Ντοναντόνι, Εράνιο, Εβάνι, Φουζέρ, Φ. Γκάλι, Τζ. Γκάλι, Γκανζ, Λεντίνι, Λεονάρντο, Μανάρι, Μούσι, Νάβα, Σ. Ρόσι, Σάκι, Σιμόνε, Στρόπα, Τασότι, Βαν Μπάστεν, Γουεά.
Ρεάλ Μαδρίτης: Αλφόνσο, Αμαβίσκα, Μπούγιο, Μπουτραγκένιο, Ντε Λας Χέρας, Εσνάιντερ, Γκαγέγκο, Γκένι, Ιβάν, Χουανμά, Χούλιο Λορέντε, Καράνκα, Κόκε Κοντρέρας, Μέσας, Μοράλες, Ράμις, Σαμπίδο, Σαντσίς, Βελάσκο, Βίκτορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Χάρισον Φορντ πέρασε κατά λάθος οντισιόν για το «Star Wars»
- Η Λάουρα Κοβέσι στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ο Λάκης Λαζόπουλος μας επιφύλασσε δυο μεγάλες εκπλήξεις
- Μεντιλίμπαρ: «Το συζητήσαμε και είπαμε θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο»
- Πόλεμος στην εστίαση
- «Αλυσίδα» τα μεγάλα λάθη μόνο κατά του Ολυμπιακού από τους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League
- Θεσσαλονίκη: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»



