
Χάνει την… Αλκμααρ ο Μαρέσκα, αγώνας δρόμου για Ραούλ Μπράβο
Έως τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Εντσο Μαρέσκα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη τη Δευτέρα επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για θλάση. Αντιθέτως, ο Ραούλ Μπράβο θα κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς του Champions League με την Αλκμααρ.
66
Έως τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Εντσο Μαρέσκα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη τη Δευτέρα επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για θλάση. Αντιθέτως, ο Ραούλ Μπράβο θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς του Champions League με την Αλκμααρ.
Στη διάρκεια του «καταστροφικού» για τους Πειραιώτες φιλικού με τον Εργοτέλη, ο Μαρέσκα υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι θα χάσει τους αγώνες της 3ης και 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με Καβάλα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός), το πρώτο ματς των ομίλων του Champions League με την Αλκμααρ (εντός), ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει και το εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, που έχει οριστεί να γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Ο Ραούλ Μπράβο, από την πλευρά του, υπέστη ένα ρωγμώδες κάταγμα στο ρινικό οστό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς την 16 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι αμφίβολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λίβανος θα ζητήσει παράταση της εκεχειρίας για ένα μήνα με το Ισραήλ – Τι ζητάει
- Σύριοι στο στόχαστρο του δόγματος Πλεύρη
- Ψήφισμα στήριξης της ΚΕΔΕ των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη






