
Οριακό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ελβετία ο Γκέκας
Ο Φάνης Γκέκας μίλησε για το σαββατιάτικο ματς με την Ελβετία χαρακτηρίζοντάς το «οριακό». Παράλληλα τόνισε ότι παρά τις απουσίες η εθνική «είναι σε θέση να πάρει αυτό που θέλει», που μπορεί να είναι και η ισοπαλία.
26
Ο Φάνης Γκέκας μίλησε για το σαββατιάτικο ματς με την Ελβετία χαρακτηρίζοντάς το «οριακό». Παράλληλα τόνισε ότι παρά τις απουσίες η εθνική «είναι σε θέση να πάρει αυτό που θέλει», που μπορεί να είναι και η ισοπαλία.
«Αν και υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν παίκτες να αναπληρώσουν αυτούς που θα απουσιάσουν, έτσι ώστε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο. Η Ελβετία θέλει μόνο τη νίκη. Εμείς θέλουμε το Χ και το διπλό. Πάντως ο πρώτος μας στόχος είναι το διπλό» είπε και συνέχισε:
«Οι πιο πολύ παίκτες έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους. Πιστεύω ότι η Εθνική είναι σε θέση να διεκδικήσει το αποτέλεσμα και να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ένα παιχνίδι οριακό. Βέβαια πάντα υπάρχει και η ήττα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια».
Για τον εαυτό του δήλωσε: «Η Εθνική για μένα είναι κριτήριο. Αν πάω καλά θα έχω μεγάλο αβαντάζ να επιστρέψω στην ομάδα μου με αυτοπεποίθηση. Τώρα αυτό μας ενδιαφέρει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βραδιά του Ροντινέι
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το φορολογικό νομοσχέδιο
- Ο Χάρισον Φορντ πέρασε κατά λάθος οντισιόν για το «Star Wars»
- Η Λάουρα Κοβέσι στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ο Λάκης Λαζόπουλος μας επιφύλασσε δυο μεγάλες εκπλήξεις
- Μεντιλίμπαρ: «Το συζητήσαμε και είπαμε θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο»
- Πόλεμος στην εστίαση


