
Τέλος από τον Ηρακλή ο Αγρίτης που υπέγραψε στον ΟΦΗ
Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επισήμως ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Κρήτης. Ο 28χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Προτάσοφ και από την Κυριακή είχε δώσει τα χέρια με τον Νίκο Μαχλά.
89
Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επισήμως ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Κρήτης.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την – κοινή συναινέσει – λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ανέστη Αγρίτη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Αγρίτης, που γνώριζε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ολεγκ Προτάσοφ, έχει ήδη φροντίσει για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη της καριέρας του, καθώς την Κυριακή συμφώνησε με τον Νίκο Μαχλά.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Ανέστη Αγρίτη. Ο Αγρίτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας που έχει διάρκεια 2 ετών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
