105

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας υπέγραψε την Παρασκευή την επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του ο Σάχα (1+3 χρόνια).

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη και οι δύο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες, αφού εξ αρχής είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να επέλθει συνφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Sebastian Saja για τρία χρόνια».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σάχα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας:

«Εκπληρώθηκε μια επιθυμία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα της ΑΕΚ.

»Τώρα κοιτάμε όλοι τον αγώνα της Κυριακής, εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, για να πάρουμε τη νίκη και να παλέψουμε για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

»Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Με τον Σωτήρη Κυργιάκο στην αποστολή θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, που θα κρίνει και το ποιά ομάδα θα πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League.

Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε επιφυλακτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής, ενώ ο Ζεράλντο Αλβες και ο Παναγιώτης Λαγός έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αντώνης Ρίκκα απουσίασε με άδεια από τον προπονητή.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι: Σαχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Ενσιαμπαμφουμού, Καφές, Πελετιέρι, Εντίνιο, Χετεμάι, Μπαρνς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Σκόκο, Ντιούφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ