102

Δύο νέα πρόσωπα συμμετέχουν από την Τρίτη στις προπονήσεις της Ξάνθης, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται να προστεθεί και τρίτο.

Πρόκειται για τους Μουσταφά Ιντρισί και Ρομάν Μάτσιεγιακ, που δοκιμάστηκαν και τον τερματοφύλακα Ντάνι Βίντγιενς, που αναμένεται να φτάσει αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ξάνθη και να αρχίσει από την επόμενη ημέρα προπονήσεις.

Καθώς επισήμως δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες από την ΠΑΕ για τους τρεις ποδοσφαιριστές, το πιθανότερο είναι ότι θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια των επομένων ημερών (με την ομάδα των Νέων και τους ΠΑΟΚ και Πανθρακικό).

Το πρόγραμμα για τους αγώνες του Σαββάτου έχει ως εξής:
16.00 Ξάνθη-ΠΑΟΚ
17.00 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
18.00 Ξάνθη-Πανθρακικός.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ για όλα τα παιχνίδια και δωρεάν για τους κατόχους της κάρτας-μέλους της Ξάνθης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ