
Ο Φλόρες έσωσε την Ουντινέζε και… βύθισε τη Ρετζίνα
Πολλές ευκαιρίες, δύο αποβολές και δύο γκολ (0-2) ήταν ο απολογισμός του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στη Ρετζίνα και την Ουντινέζε. Με το σκορ αυτό και σε συνδυασμό με την ήττα της Κατάνια με 2-1 από την Τορίνο, η Ουντινέζε πέρασε στην 13η θέση του Campionato. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς την κόκκινη είδαν οι Μπαρίλα και Λάντζαρο και παρέμειναν ουραγοί στη βαθμολογία.
89
Πολλές ευκαιρίες, δύο αποβολές και δύο γκολ ήταν ο απολογισμός του αγώνα ανάμεσα στη Ρετζίνα και την Ουντινέζε. Με το σκορ αυτό και σε συνδυασμό με την ήττα της Κατάνια με 2-1 από την Τορίνο, η Ουντινέζε πέρασε στην 13η θέση του Campionato.
Τη νίκη της την οφείλει κυρίως στον Φλόρο Φλόρες, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και με δύο γκολ της έδωσε τους τρεις βαθμούς.
Η Ρετζίνα ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με σουτ του Μπριένζα στο 1ο λεπτό μετά από πάσα του Σεστού αλλά ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε την προσπάθεια.
Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι ξαναπροσπάθησαν με σουτ αρκετά έξω από την μικρή περιοχή αλλά και αυτό κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 7 η Ουντινέζε προσπάθησε αν απειλήσει με τον Φλόρες αλλά κατέληξε άουτ. Και στο 9ο λεπτό η προσπάθεια του Ασαμόα σταμάτησε στα χέρια του Πουτζιόνι.
Στο 11 ο Ιγκάλο έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στέλνοντας την μπάλα έξω.
Λίγο αργότερα ο Μπριένζα μετά από ασίστ του Πουτζιόνι έκανε το σουτ στην περιοχή του Χαντάνοβιτς αλλά κατέληξε άουτ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ουντινέζε ήρθε στο 14, αλλά το σουτ του Φλόρο Φλόρες δεν βρήκε δίχτυα.
Στο 29ο λεπτό ο Χάλφρεντσον δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Ρετζίνα. Ούτε και ο Σάντσεθ μπόρεσε για την Ουντινέζε στο 31. Λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου του σουτ του Μπαρέτο κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε ήταν αυτή που κυριάρχησε στο γήπεδο με τον Φλόρες να έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του. Είχε τέσσερα σουτ που κατέληξαν έξω στο 51, 57, 64 και 70 ένα δοκάρι στο 74 και μία ευκαιρία χαμένη στο 60, καθώς ο Πουτζιόνι σταμάτησε το σουτ.
Η Ρετζίνα έμεινε με εννιά παίκτες όταν ο Λαντζάρο αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο 55ο λεπτό και τον ακολούθησε στο 62ο ο Μπαρίλα και αυτός με δύο κίτρινες.
Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν στο 71 και στο 76 και τα δύο από τον Μπριένζα. Στο 85ο λεπτό ο Φλόρο Φλόρες εκμεταλλεύτηκε μέσα στη μικρή περιοχή την ασίστ του Πασκάλ και έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κουαγκλιαρέλα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς το σουτ του κατέληξε σα χέρια του Πουτζιόνι. Στο 90 ο Φλόρες έκανε το 2-0 με παρόμοιο τρόπο μετά από πάσα του Ιγκάλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας





