
Λύθηκε η συνεργασία του Ενρίκες με τον Πανθρακικό
Παρελθόν αποτελεί από τον Πανθρακικό ο χιλιανός μέσος Σέζαρ Ενρίκες. Η ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
89
Παρελθόν αποτελεί από τον Πανθρακικό ο χιλιανός μέσος Σέζαρ Ενρίκες. Η ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:
«Από την ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνεται ότι κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, Σέζαρ Ενρίκες. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε προσωπική ευτυχία».
Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «ακρίτες», αφήνει την Κομοτηνή ύστερα από 932 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
