
Γερμανοί στρατιώτες και άμαχοι νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν
Πέντε παιδιά και δύο Γερμανοί στρατιώτες της ISAF είναι ο απολογισμός της επίθεσης αυτοκτονίας που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Κουντούζ του βορείου Αφγανιστάν. Στόχος των Ταλιμπάν ήταν αυτοκινητοπομπή των συμμαχικών δυνάμεων που επιχειρούν στη χώρα.
98
Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε τη Δευτέρα εναντίον αυτοκινητοπομπής του γερμανικού στρατού στην πόλη Κουντούζ του βορείου Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο Γερμανοί στρατιώτες και πέντε παιδιά.
Η επίθεση σημειώθηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον περιπόλου στρατιωτών της Διεθνούς Δύναμης (ISAF) στην Κουντούζ.
Συνεχίζονται οι μάχες εναντίον των Ταλιμπάν
Στο μεταξύ ανώτατος αξιωματούχος των ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ, επιδοκίμασε τις δράσεις της κυβέρνησης του Πακιστάν εναντίον των Ταλιμπάν και των μελών της αλ Κάιντα που δραστηριοποιούνται στα σύνορα με το Αφγανιστάν.
Τουλάχιστον 34 Ταλιμπάν σκοτώθηκαν μετά από στην επαρχία Χελμάντ, στο δυτικό Αφγανιστάν μετά από διήμερες συγκρούσεις με στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής δύναμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]
- Το πλάνο «Weekly 45» θα βάλει για τα καλά το τρέξιμο στη ζωή σου
- Καιρός: Στους 33 βαθμούς «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος την Τρίτη – Οι πιο ζεστές περιοχές
- «Ωρα μηδέν» για τα πατίνια – Όλο το σχέδιο
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακό φακέλωμα για κάθε ΑΦΜ



