
Οι πειρατές απειλούν να ανατινάξουν το ουκρανικό πλοίο στη Σομαλία
Εκπρόσωπος των πειρατών που έχουν καταλάβει ανοιχτά της Σομαλίας ουκρανικό πλοίο που μεταφέρει άρματα μάχης, απείλησε ότι οι πειρατές θα ανατινάξουν το πλοίο σε τρεις ημέρες, εάν δεν λάβουν τα λύτρα που έχουν ζητήσει.
91
Εκπρόσωπος των πειρατών που έχουν καταλάβει ανοιχτά της Σομαλίας ουκρανικό πλοίο που μεταφέρει άρματα μάχης, απείλησε ότι οι πειρατές θα ανατινάξουν το πλοίο σε τρεις ημέρες, εάν δεν λάβουν τα λύτρα που έχουν ζητήσει.
Ο Σουγκούλ Αλί, εκπρόσωπος τον πειρατών που εδώ και δύο εβδομάδες έχουν καταλάβει το MV Faina δήλωσε ότι οι πειρατές αποφάσισαν να ανατινάξουν το πλοίο, μαζί με το πλήρωμα και τους ίδιους, εάν δεν λάβουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που ζητούν.
Πολεμικά πλοία, ανάμεσά τους το αμερικανικό καταδρομικό USS Howard, έχουν περικυκλώσει το ουκρανικό πλοίο και παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του.
Συνολικά 21 μέλη πληρώματος, 17 Ουκρανοί, τρεις Ρώσοι και ένας Λετονός, βρίσκονταν στο πλοίο όταν κατελήφθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από 500.000 άνθρωποι σε αιμοκάθαρση στις ΗΠΑ – Μια αιρετική λύση για αύξηση μοσχευμάτων
- Βενεζουέλα: Θα γίνει η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, ρωτάει δημοσιογράφος τη μεταβατική πρόεδρο Ροδρίγκες
- ΜΚΟ: Αλματώδης αύξηση των εσωτερικών εκτοπισμών εξαιτίας ένοπλων συρράξεων
- Διδυμότειχο: Ερωτήματα προκαλεί το δέντρο στην κορυφή της αποκαταστημένης ξύλινης στέγης του Τεμένους Βαγιαζήτ
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
