
Στην Ιαπωνία και το δεύτερο γκρουπ των Ελλήνων αθλητών στίβου
Για το Φουκουί της Ιαπωνίας αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) το δεύτερο γκρουπ της Εθνικής ομάδας στίβου ανδρών - γυναικών. Οι έλληνες αθλητές θα πραγματοποιήσουν μία μίνι προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, ενώ στην ίδια πόλη βρίσκεται από τις 3 Αυγούστου και το πρώτο γκρουπ.
89
Για το Φουκουί της Ιαπωνίας αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) το δεύτερο γκρουπ της Εθνικής ομάδας στίβου ανδρών – γυναικών. Οι έλληνες αθλητές θα πραγματοποιήσουν μία μίνι προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, ενώ στην ίδια πόλη βρίσκεται από τις 3 Αυγούστου και το πρώτο γκρουπ.
Οι Ελληνες αθλητές θα αναχωρήσουν με πτήση για Ντόχα και από εκεί για Οζάκα, από όπου θα πάρουν πούλμαν για το Φουκούι. Πρόκειται για τους αθλητές Κώστα Μπανιώτη (ύψος), Τάσο Γκούση (200μ), Κώστα Στεφανόπουλο (βάδην) και τις αθλήτριες Σάβα Λίκα (ακοντισμός), Αθανασία Πέρρα (τριπλούν), Αφροδίτη Σκαφίδα (επί κοντώ), Τόνια Στεργίου (ύψος), Ευαγγελία Ξυνού (βάδην) και Δέσποινα Ζαπουνίδου (βάδην).
Το τρίτο και τελευταίο γκρουπ με αθλητές του στίβου θα αναχωρήσει στις 11 Αυγούστου στο πλαίσιο των αποστολών της ΕΟΕ με πτήση απευθείας από Αθήνα για Πεκίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα

