
Ο Ταλαιπωριακός επικράτησε στο παραδοσιακό ματς παλαιμάχων με τον Βραδυποριακό
Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός συναντήθηκαν για 47η φορά στο κλειστό της Νεάπολης, στην καθιερωμένη αναμέτρηση της Μεγάλης Παράσκευης μεταξύ των παλαίμαχων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής.
89
Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός συναντήθηκαν για 47η φορά στο κλειστό της Νεάπολης, στην καθιερωμένη αναμέτρηση της Μεγάλης Παράσκευης μεταξύ των παλαίμαχων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής.
Νικητής αναδείχτηκε ο Ταλαιπωριακός. Οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής επικράτησαν με 3-2 των αντίστοιχων του Ολυμπιακού, σε ένα μας με συγκλονιστική εξέλιξη και δύο ανατροπές!
Η ομάδα του Κορυδαλλού προηγήθηκε στο 56 με τον Παππαχρόνη, αλλά ο Βραδυποριακός με δύο γκολ του Χατζίδη, ένα στο 7 και ένα στο 31 έκανε το 2-1. Ο Ταλαιπωριακός όμως, κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με ένα γκολ του Ξανθόπουλου στο 35 και ένα του Γιαννενάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
