
Περισσότερο σεβασμό ζητά ο Οκκάς στη Θέλτα
Απογοητευμένος από τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στη Θέλτα εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς. Ο Κύπριος άσος τόνισε ότι στο Βίγκο ζει μια πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση, μένοντας στον πάγκο σε αρκετά παιχνίδια και άφησε αιχμές κατά του προπονητή του, Αντόνιο Λόπεθ, ζητώντας σεβασμό.
89
Απογοητευμένος από τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στη Θέλτα εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς. Ο Κύπριος άσος τόνισε ότι στο Βίγκο ζει μια πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση, μένοντας στον πάγκο σε αρκετά παιχνίδια και άφησε αιχμές κατά του προπονητή του, Αντόνιο Λόπεθ, ζητώντας σεβασμό.
«Δεν θέλω να μιλήσω με τον προπονητή, το μόνο που θέλω είναι σεβασμός. Δεν περιμένω να παίξω σε όλα τα παιχνίδια. Έτσι είναι η ζωή, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι τριάντα χρονών και είναι η πρώτη φορά που μένω πάνω από τρία παιχνίδια στον πάγκο. Ηταν έξι συνεχόμενα. Επαναλαμβάνω ότι δεν περιμένω να παίξω σε όλα, αλλά όχι και να είμαι τόσο καιρό στον πάγκο!
» Ήμουν τραυματίας πριν τον αγώνα με τη Έρκουλες, αλλά ήθελα να παίξω γιατί στις προπονήσεις έβλεπα ότι είχα πιθανότητες να είμαι βασικός. Το πρόβλημα είναι ότι με τον Αντόνιο έπαιξα βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι. Πριν έπαιζα 20 λεπτά»δήλωσε απογοητευμένος ο Οκκάς.
Παρ όλα αυτά, εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνεχίσει την προσπάθεια:
«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και τον εαυτό μου. Με πληρώνουν για αυτό και θα είμαι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμαθα να είμαι έτσι. Δεν περιμένω τίποτα από την ομάδα, δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί με πληρώνουν και μου φέρονται πολύ καλά. Το μόνο που θέλω είναι σεβασμός γιατί δουλεύω πολύ καλά και δεν ξέρω γιατί δεν παίζω».
Ο Οκκάς δεν θεωρεί ότι ο παροπλισμός του έχει να κάνει με τις δηλώσεις του ότι θα φύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν:
«Τι πρόβλημα υπάρχει επειδή είπα ότι θα είναι δύσκολο να μείνω στη Θέλτα του χρόνου; Θα μπορούσα να πω ότι θα μου άρεσε να συνεχίσω για άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια παραπάνω, αλλά μετά αν φύγω τον Ιούνιο όλοι θα πουν ότι ο Οκκάς είναι ψεύτης.
» Θέλω να λέω την αλήθεια και πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να εξασφαλίσουμε την άνοδο και θα έμενα για να παίξω στην Primera Division. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν παίζω, γιατί είπα ότι θα ήταν δύσκολο να συνεχίσω, αλλά θα είμαι επαγγελματίας 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχω κάνει φίλους εδώ για πάντα, θα μείνω ή θα φύγω. Ομως αν δεν παίζω επειδή είπα την αλήθεια, αυτό είναι λάθος. Ελπίζω να μην είναι για αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες

