
Πτήση προς το… τρόπαιο του Copa del rey έκαναν οι «νυχτερίδες» με 3-1 επί της Χετάφε
Η Βαλένθια ήταν η θριαμβεύτρια του τελικού του Copa del Rey, επικρατώντας με 3-1 της Χετάφε στον τελικό της διοργάνωσης. Μπορεί στην Primera Division να πραγματοποιεί απογοητευτικότατη χρονιά, αλλά το Κύπελλο είχε αποδειχθεί φέτος ο θεσμός των «νυχτερίδων».
89
Η Βαλένθια ήταν η θριαμβεύτρια του τελικού του Copa del Rey, επικρατώντας με 3-1 της Χετάφε στον τελικό της διοργάνωσης. Μπορεί στην Primera Division να πραγματοποιεί απογοητευτικότατη χρονιά, αλλά το Κύπελλο είχε αποδειχθεί φέτος ο θεσμός των «νυχτερίδων», οι οποίες δικαίωσαν τη διαπίστωση αυτή μέχρι τέλους, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο UEFA.
Αντίθετα, η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ, μετά τον εφιαλτικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο UEFA και τον χαμένο τελικό στο Copa del Rey την περσινή σεζόν συνέχισε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό.
Βαλένθια (Ρ. Κούμαν): Χίλντεμπραντ, Μιγκέλ, Αλμπιόλ (57), Αλέξις, Μορέτι (66 Εντου), Μαρτσένα, Μάτα, Μπαράχα, Αριθμέντι, Σίλβα, Βίγια (74 Μοριέντες)
Χετάφε (Μ. Λάουντρουπ): Ουστάρι, Κορτές, Τένα (76 Μπραούλιο), Κάτα Ντίαθ, Λιχτ, Κόντρα (56 Πάμπλο), Κασκέρο (64 Σελεστίνι), Ντε λα Ρεδ, Γκρανέρο, Αλμπίν, Μανού
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ





