
Απών ο Σκοπελίτης από τη ρεβάνς με τον Αρη στο Περιστέρι
Χωρίς τον Γιάννη Σκοπελίτη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον ημιτελικό αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (18:45) με τον Αρη στο Περιστέρι, όπου θα επιδιώξει να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στον τελικό.
66
Χωρίς τον Γιάννη Σκοπελίτη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον ημιτελικό αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (18:45) με τον Αρη στο Περιστέρι.
Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην 20άδα που ανακοινώθηκε από τη Δευτέρα, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος.
Η ομάδα του Περιστερίου θα επιδιώξει να ανατρέψει το σκορ της ήττας της (1-0) από το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βραδιά του Ροντινέι
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το φορολογικό νομοσχέδιο
- Ο Χάρισον Φορντ πέρασε κατά λάθος οντισιόν για το «Star Wars»
- Η Λάουρα Κοβέσι στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ο Λάκης Λαζόπουλος μας επιφύλασσε δυο μεγάλες εκπλήξεις
- Μεντιλίμπαρ: «Το συζητήσαμε και είπαμε θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο»
- Πόλεμος στην εστίαση


