
SMS για συγκέντρωση διαμαρτυρίας πριν το ντέρμπι με τον Αρη
Ειρηνική, όπως τη χαρακτηρίζουν, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για την Κυριακή (16:00) στο Πεδίο του Αρεως πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αρη στο γήπεδο της Λεωφόρου. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το 4-1 από τον ΟΦΗ και η μεταξύ τους ενημέρωση γίνεται κυρίως με SMS!
89
Ειρηνική, όπως τη χαρακτηρίζουν, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για την Κυριακή (16:00) στο Πεδίο του Αρεως πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αρη στο γήπεδο της Λεωφόρου. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα της ομάδας τους που οδήγησε στη βαριά ήττα με 4-1 από τον ΟΦΗ.
Η σχετική ενημέρωση ξεκίνησε την Δευτέραμέσω γραπτών μηνυμάτων που κυκλοφορούν στα κινητά τηλέφωνα και καλούν όλους τους φίλους του τριφυλλιού να παραβρεθούν σε αυτή την εκδήλωση δυσαρέσκειας για τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, λίγο πριν από το εντός έδρας ματς κόντρα στον Αρη.
Συγκεκριμένα στο SMS αναφέρονται τα εξής:
«Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίο του Αρεως στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΠΑΟ.Τέλος! Δεν πάει άλλο… Να είσαι εκεί, ο ΠΑΟ σου σε χρειάζεται».
Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την ήττααπό τον ΟΦΗ, περίπου 300 οπαδοί περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή να επιστρέψει από την Κρήτη και συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ στον χώρο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…


