
Στο +4 από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός και περιμένει Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Βέροιας στη Λεωφόρο και απέκτησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ, που είχε νωρίτερα ηττηθεί με 1-0 στο «Αλκαζάρ» από τη Λάρισα. Με δέκα παίκτες έπαιζε από το 66 η «Ένωση» λόγω αποβολής του Αλβες. Ο Λουτσιάνο με απευθείας χτύπημα φάουλ χάρισε στον Ατρόμητο την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο αντίπαλοι.
96
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Βέροιας στη Λεωφόρο και απέκτησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ, που είχε νωρίτερα ηττηθεί με 1-0 στο «Αλκαζάρ» από τη Λάρισα. Με δέκα παίκτες έπαιζε από το 66 η «Ένωση» λόγω αποβολής του Αλβες. Ο Ματσέι Ζουράφσκι, στο ντεμπούτο του, με τη φανέλα των «βυσσινί», πέτυχε το νικητήριο τέρμα.
Ο Λουτσιάνο με απευθείας χτύπημα φάουλ χάρισε στον Ατρόμητο την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο αντίπαλοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
- Γερμανία: Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των πιλότων της Lufthansa
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο






