
Noκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Βίκτορ Σάντσεθ
Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός άσος του «τριφυλλιού» νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν έλθει στην Ελλάδα, και αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.
89
Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για περίπου 2 εβδομάδες θα μείνει ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός άσος του τριφυλλιού νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν έλθει στην Ελλάδα, και αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.
Ο Σάντσεθ πονούσε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη είχε πει «…δεν μπορώ να αποδώσω στο 100%, αφού συνεχίζει να με ταλαιπωρεί το πρόβλημα που έχω στο γόνατο. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία και δεν είναι αστείο».
Ο 30χρονος ενημέρωσε τον Βίκτορ Μουνιόθ και μετά από σχετική συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφασίστηκε ο παίκτης να μείνει περίπου 15 ημέρες εκτός δράσης.
Ετσι, θα απουσιάσει από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (27/1), τον επαναληπτικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (3/1), αλλά και από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον «Δικέφαλο» στην Τούμπα, που ούτως ή άλλως θα έλειπε – καθώς ο Παναθηναϊκός επέλεξε αυτό το παιχνίδι (!) για να εκτίσει ο παίκτης την ποινή από τις 4 κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.
* Δανεικός στη Λεβάντε από την Μάλαγα δόθηκε ο Σάλβα Μπαγέστα, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των πρασίνων.
* Ιταλικά σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 28χρονο μέσο της Τρεβίζο, Μασέτζιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων


