
Ελέω Σάλβα ο Ζε Μεγιόνγκ θέλει ΑΕΚ, που συζητά και με Καφέ
Δεδομένη θεωρεούν τα ισπανικά ΜΜΕ την συμφωνία της ΑΕΚ με την Λεβάντε, για τον δανεισμό του Μεγιόνγκ Ζε, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τον μάνατζερ του να επισπεύσει τις διαδικασίες εξαιτίας της απόκτησης από την ισπανική ομάδα του Σάλβα Μπαγέστα, ο οποίος ήταν μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού! Η «Ένωση» συζητά και με τον Καφέ. Ανεβάζει ρυθμούς ο Ακης Ζήκος.
89
Δεδομένη θεωρεούν τα ισπανικά ΜΜΕ την συμφωνία της ΑΕΚ με την Λεβάντε, για τον δανεισμό του Μεγιόνγκ Ζε, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τον μάνατζερ του, Ενγκομ Ετιέν, να επισπεύσει τις διαδικασίες εξαιτίας της απόκτησης από την ισπανική ομάδα του Σάλβα Μπαγέστα, ο οποίος ήταν μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού!
Αυτό που έχει να κάνει πλέον η «Ένωση» είναι να καλύψει το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν και σε περίπτωση που θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι θα πρέπει να δώσει ακόμη 1 εκατ. ευρώ.
Ο Μεγιόνγκ Ζε, ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2009, με ετήσιες αποδοχές που ανέρχονται στις 450.000 ευρώ.
Eκτός από τον Μεγιόνγκ Ζε, η «Ένωση»κοιτάζει και προς την πλευρά του Παντελή Καφέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σε πρώτη φάση δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ.
Πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να έχει πλησιάσει τον διεθνή μέσο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να του γίνει και πρόταση.
Στο μεταξύ, άγνοια δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ ο ίδιος ο Ιταλός τόνισε στο «Radio Renascenca»:
«Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για μένα το πληροφορήθηκα από τον Τύπο. Δεν γνωρίζω κάτι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είμαι αφοσιωμένος απόλυτα στους στόχους μου με την ΑΕΚ και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή τίποτε άλλο».
Ανεβάζει ρυθμούς ο Ζήκος, στην εθνική Νιγηρίας ο Ουντέζε
Με τον Ακη Ζήκο να μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και να αυξάνει ρυθμούς εκγύμνασης διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης.
Παράλληλα, οι Γεωργέας, Λαγός και Αλεξόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν, ενώ ο Ιφεάνι Ουντέζε κλήθηκε στην εθνική Νιγηρίας. Ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να είναι στο Λονδίνο στις 6 Φεβρουαρίου για τη φιλική αναμέτρηση με την Γκάνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάτρικ Μαλντούν: Πέθανε o απόλυτος τηλεοπτικός «κακός» των ’90s
- Σορτς ενόψει Μονακό: «Nα παλέψουμε για 40 λεπτά για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ»
- ΤτΕ-Inflation Monitor: Πώς θα κινηθεί ο πληθωρισμός σε Ελλάδα και ΕΕ
- Ιαπωνία: Η νέα λέξη για τις ημέρες με θερμοκρασίες άνω των 40 °C – Προστίθεται στη λίστα για τις ζεστές μέρες
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της




