
Δεκάδες νεκροί στην Τουρκία από τις συνεχείς βροχοπτώσεις
Ο αριθμός των θυμάτων της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει την Τουρκία έφτασε ήδη τους 43 στο νοτιανατολικό τμήμα της χώρας. Πολλές εκατοντάδες σπιτια έχουν καταστραφεί, οι άστεγοι είναι χιλιάδες και δεκάδες πολίτες αγνοούνται.
36
Ο αριθμός των θυμάτων της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει την Τουρκία έφτασε ήδη τους 43 με την ανακάλυψη τριών ακόμα πτωμάτων στο νοτιανατολικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε την Κυριακή το πρακτορείο Anadolu.
Πολλές εκατοντάδες σπιτια έχουν καταστραφεί, κυρίως στην πόλη Μπατμάν, οι άστεγοι είναι χιλιάδες και αρκετές δεκάδες πολίτες αγνοούνται ακόμα.
Το νοτιανατολικό τμήμα της Τουρκίας, φτωχή περιοχή που στην πλειοψηφία της κατοικείται από Κούρδους, έχει υποστεί τεράτιες ζημιές από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι συνεχείς βροχοπτώσεις από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.
Στην περιοχή του Μπιασμίλ στην επαρχία Ντιγιαρμπακίρ, κοντά στον ποταμό Τιγρη, βρέθηκε το πτώμα ενός ανδρα που θεωρείτο αγνοούμενος από προχθές ενώ ένα 7χρονο αγοράκι που είχε χαθεί κοντά στον ποταμό Καγκάγκ βρέθηκε νεκρό παρασυρμένο από τα νερά κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Ενα τρίτο πτώμα 65χρονου άνδρα βρέθηκε κάτω από μια γέφυρα στο χωριό Γιουκαρι Καρατάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

