71

Στο Ισραήλ, αλλά μόνο στο Τελ Αβίβ θα μπορούν να δίνουν οι ομάδες της χώρας τους ευρωπαϊκούς αγώνες τους, καθώς η UEFA ανακοίνωσε την Παρασκευή την άρση του προσωρινού αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στο Ισραήλ ως έδρα διεξαγωγής αναμετρήσεων που περιλαμβάνονται στις διοργανώσεις της.

«Οι αγώνες μπορούν να διεξάγονται στο Ισραήλ από σήμερα (Παρασκευή), αλλά μόνο σύμφωνα με τις συνθήκες που όρισε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA στις 21-22 Απριλίου 2004 και τις οποίες επιβεβαίωσε στις 22 Μαΐου 2006» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Δηλαδή, οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται μόνο στην περιοχή του Τελ Αβίβ, για κάθε αγώνα απαιτούνται εγγυήσεις ασφαλείας και η UEFA μπορεί να επιβάλει εκ νέου ποινή αποκλεισμού σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, εάν θεωρεί ότι έχει υπάρξει χειροτέρευση, όσον αφορά στην ασφάλεια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ