Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Επαφές Δούκα στο Λονδίνο για το νέο σχήμα της Ολυμπιακής

Επαφές Δούκα στο Λονδίνο για το νέο σχήμα της Ολυμπιακής

Ο υφυπουργός Οικονομικών Π.Δούκας, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, είχε την Παρασκευή συνάντηση εργασίας με το προεδρείο των Ελλήνων εφοπλιστών και με την εταιρία συμβούλων επενδύσεων Sabre, στο πλαίσιο των επαφών του για το νέο σχήμα της Ολυμπιακής.

53

Ο υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της διερευνητικής του αποστολής για την προσέγγιση διεθνών επιχειρηματιών με προοπτική τη συμμετοχή τους στο νέο σχήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχε την Παρασκευή συνάντηση εργασίας με το προεδρείο των Ελλήνων εφοπλιστών του Λονδίνου.

Ο υφυπουργός ανέπτυξε στους Έλληνες εφοπλιστές τις προοπτικές του νέου επιχειρηματικού σχήματος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ο κ. Δούκας είχε επίσης συνεργασία με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας συμβούλων επενδύσεων Sabre, με τους οποίους συζήτησαν το θέμα της υλοποίησης του νέου σχήματος της Ολυμπιακής.

Ο κ. Δούκας δεν έκανε δηλώσεις στον Τύπο, τονίζοντας ότι η επίσκεψή του στο Λονδίνο είναι ιδιωτική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο