
Δυναμική επανεμφάνιση της μπριζόλας T-bone στα ευρωπαϊκά μενού
Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε το «πράσινο φως» στην επιστροφή της μπριζόλας με κόκκαλο (T-bone) στα ευρωπαϊκά μενού, όπως και της διάσημης ιταλικής μπριζόλας «αλά Φιορεντίνα», αίροντας την απαγόρευση που είχε επιβάλλει πριν από τέσσερα χρόνια λόγω της ασθένειας των τρελών αγελάδων.
88
Η Ευρωπαϊκή Ένωση άναψε το «πράσινο φως» στην επιστροφή της μπριζόλας με κόκκαλο (T-bone) στα ευρωπαϊκά μενού, όπως και της διάσημης ιταλικής μπριζόλας «αλά Φιορεντίνα», αίροντας την απαγόρευση που είχε επιβάλλει πριν από τέσσερα χρόνια λόγω της ασθένειας των τρελών αγελάδων, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το 2001 απαγορεύτηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες οι πωλήσεις βοδινού κρέατος με κόκκαλο, από τη ραχοκοκαλιά των ζώων που είναι άνω των 12 μηνών. Το χαμηλό ηλικιακό όριο που είχε τεθεί, ήταν ουσιαστικά απαγορευτικό για τις μπριζόλες T-bone.
Οι κτηνίατροι της ΕΕ διπλασίασαν σε σύνοδό τους στις Βρυξέλλες το ηλικιακό όριο στους 24 μήνες, το οποίο σημαίνει ότι οι μπριζόλες T-bone μπορούν να επιστρέψουν στα καταστήματα πώλησης κρέατος σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως το τέλος του έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- CIA, Γάζα και Ιράν – Το εντυπωσιακό κλείσιμο των Strokes στο Coachella
- Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυση του – Η ανάρτηση της ΠΑΕ (pic)
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: 50χρονος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γλέντι
- Λιοσίων: Στον εισαγγελέα ο 16χρονος Σουδανός που παρέσυρε την 16χρονη
- Λαζαρίδης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης – «Ο πρωθυπουργός είχε ευθύνη»
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΚΑ’)



