
Μέχρι το 2009 παίκτης της Αρσεναλ ο Λιούνγκμπεργκ, που δηλώνει ευτυχισμένος
Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να φεύγει από την Αρσεναλ έβαλε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Ο Σουηδός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», με τους οποίους δεσμεύεται πλέον ως το 2009. Ευτυχισμένος δήλωσε ο Σουηδός μέσος.
66
Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να φεύγει από την Αρσεναλ έβαλε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Ο Σουηδός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», με τους οποίους δεσμεύεται πλέον ως το 2009.
«Είμαι στην Αρσεναλ εδώ κι επτά χρόνια και είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο» αρκέστηκε να δηλώσει ο 28χρονος διεθνής.
Ο Λιούνγκμπεργκ αγωνίζεται στους Λονδρέζους από το 1998 και στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας

