
Αποκλείστηκε από τους «16» του Γουίμπλεντον η Δανιηλίδου
Η συναρπαστική παρουσία της Λένας Δανιηλίδου στο Γουίμπλεντον, όταν ξεκίνησε με τη νίκη επί την Ενίν-Αρντέν, ολοκληρώθηκε. Η ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την ιταλίδα Φλάβια Βενέτα με 6-4, 6-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μένοντας εκτός 16άδας.
26
Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Λένας Δανιηλίδου στο Γουίμπλεντον, καθώς, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της στο διπλό, σήμερα «αποχαιρέτησε» τη διοργάνωση και στο απλό.
Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του τουρνουά, καθώς ηττήθηκε από την Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα με 6-4, 6-3, σε αγώνα για τον γ΄ γύρο της διοργάνωσης και αποκλείστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία




